Zonterapisula MedMera


Zonterapisula MedMera är en bekväm och stödjande sula med stora studsiga massagekuddar som ger en känsla av behaglig massage under fötterna. Sulan formar sig efter individens fot, masserar och ger stöd åt fötterna hela dagen, så att öm- och spändhet minskar.

Passar för följande besvär

Zonterapisulan MedMera passar alla typer av fötter, tack vare att den formar sig efter individens fot. Sulan avlastar och masserar delar av foten som ofta överbelastas, samtidigt som individen får behaglig massage. Materialet i sulan är mjukt och på sulans översida finns speciellt utformade upphöjda punkter och på undersidan finns hål utplacerade. Tack vare sulans utformning går de utmärkt att användas av personer med hälsporre, framfotsmärta och oavsett fotvalv.

Användning

Sulan är utvecklad för att effektivt absorbera stötar, avlasta fötterna och massera foten i samband med belastning på hårt och långa stunder. Därför är det möjligt att använda de även under intensiva aktiviteter. Sulorna fungerar utmärkt för vardagsbruk, såsom på jobbet eller på promenad i skogen.