Fotvård / Pedikyr

Jag jobbar enbart med "vanligt" nagellack o tar inte bort ev gel / shell-lack.

Minibehandling 20 min

Ett skönt fotbad följt av nagelklipp eller om du vill välja fotmassage.


200:-

Liten Fotvård 30 min

Denna behandling passar dig som vill få en liten uppfräschning eller bara underhålla dina fötter. Mjukgörande fotbad som följs av filning av ev. förhårdnader ELLER nagelvård, avslutas med en mjukgörande kräm.

295:-

Klassisk Fotvård 60 min

En klassisk behandling som vi inleder med ett skönt, mjukgörande fotbad som följs av nagelvård och så klart filas dina fötter. Detta avslutas med en skön fotmassage med välgörande kräm.

550:-

Fotvård Lyx 75-90 min

I denna behandling får dina fötter verkligen allt de kan behöva!

Behandlingen inleds med fotbad o skrubb som följs upp av filning o nagelvård. Därefter får dina fötter en skön och mjukgörande inpackning och avslutas med en härlig fotmassage. Nya strumpor ingår.

695:-


Pedikyr med lackning

Behandling med uppmjukande fotbad följt av nagelvård och lackning ( underlack, lack och topIack ) i mån av tid filas hälarna. Det går bra att ta med eget nagellack om man önskar.


650:-

Paraffinbehandling händer

Paraffin hjälper till att mjuka upp torra och nariga händer, öka blodcirkulationen och minska smärta i lederna. Passar både män och kvinnor.

Du får inte ha några sår på händerna vid behandling.

Prova-på-behandling 20 min eller i samband med fotbehandling

200:- / 150:-

Ej avbokad tid och utebliven kontakt debiteras till 100%

Boka tid här!

Presentkort!

Den perfekta presenten till någon som har allt eller som uppskattar en avkopplande stund. Du väljer själv belopp och det finns möjlighet att få det skickat direkt mot portokostnad. Beställ gärna via kontaktsidan eller mail till info@solnasfinafotter.se så återkommer jag med mer info.