Fotvård / Pedikyr

Jag jobbar enbart med "vanligt" nagellack o tar inte bort ev gel / shell-lack.

Stor Fotvård 60 min

En klassisk behandling som vi inleder med ett skönt, mjukgörande fotbad som följs av nagelvård och så klart filas dina fötter. Även dina nagelband ses efter. Detta avslutas med en skön fotmassage med välgörande kräm.

495:-

Fot-SPA 45 min

Ett skönt mjukgörande fotbad följt av skrubb och en välgörande inpackning på dina fötter avslutas med en härlig massage. Ren avkoppling och perfekt egentid.

Ingen nagelvård o filning i denna behandling.

395:-

Liten Fotvård 30 min

Denna behandling passar dig som vill få en liten uppfräschning eller bara underhålla dina fötter. Mjukgörande fotbad som följs av filning av ev. förhårdnader och avslutas med en mjukgörande kräm.

295:-

Fotvård Lyx 75-90 min

I denna behandling får dina fötter verkligen allt de kan behöva!

Behandlingen inleds med fotbad o skrubb som följs upp av filning o nagelvård. Därefter får dina fötter en skön och mjukgörande inpackning och avslutningsvis en skön fotmassage. 

695:-


Pedikyr med lackning 75-90 min

Behandlingen inleds med ett skönt fotbad och därefter en pedikyr för att förbereda dina tår för lackning. Du kan välja endast pedikyr eller  att få filat dina hälar eller få en skön inpackning samtidigt.
 Underlack, färg och överlack ingår. Jag använder traditionellt lack som du själv kan ta bort med remover.


650:- / 695:-

Minibehandling 20 min


En liten behandling med endast fotbad och nagelklipp.


200:-

Paraffinbehandling händer

Paraffin hjälper till att mjuka upp torra och nariga händer, öka blodcirkulationen och minska smärta i lederna. Passar både män och kvinnor.

Du får inte ha några sår på händerna vid behandling.

Prova-på-behandling 20 min eller i samband med fotbehandling

200:- / 150:-

Paraffinbehandling 40 min

Paraffin hjälper till att mjuka upp torra och nariga händer, öka blodcirkulationen och minska smärta i lederna. Passar både män och kvinnor.

Du får inte ha några sår på händerna vid behandling.

Detta är en längre behandling för ännu bättre resultat.

350:-

Ej avbokad tid och utebliven kontakt debiteras till 100%

Boka tid här!

Presentkort!

Den perfekta presenten till någon som har allt eller som uppskattar en avkopplande stund. Du väljer själv belopp och det finns möjlighet att få det skickat direkt mot portokostnad. Beställ gärna via kontaktsidan eller mail till info@solnasfinafotter.se så återkommer jag med mer info.